WARTOS

INFO SELEB

MUSIK

TIPS

BUDAYA

PASUNDAN EVENT

» » JURIG SIEUN KU BUDAK LEUTIK


Budak leutik   : Aduhhh…balik ngaji teh meni asa sarieun kieu …( ka babaturanna)
Babaturan         : Muhun nya…Aya naon?

“ peuting nu jempling angin ngagelebug…jeung poek bulan,,teu lila ti budak leutik eta ngarobrol, ti nu poek ujug-ujug aya nu nga beuleugbeug hideung,ngadeukeutan eta barudak.ari sihoreng teh eta nu ngabeuleugbeug  teh jurig nu nungguan tangkal caringin.terus si eta jurig ngomong..

Jurig                : Hii….hiii..hii…hey barudak..awas siah ku aing di dahar siah….!
“  eta barudak kaget,,tapi budak eta lahaola we..soalna manehna  tadi ngaji di ajar jampe dahar/makan,eta barudak nga gorolang we maca jampe eta “
Barudak          : Allohuma barik lana pima rojaktana Wakina adzabannar..
Jurig                : aduh….Panassss…Panasss…teu kuat..
( Eta jurig panaseun,teu pira ku jampe dahar…he…)

Barudak       : ha…ha…teu pira ning ku jampe dahar ge sieuneun…dasar jurig  bodo teu sakola meureun…!

( azwar_hasidan@yahoo.co.id )

«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post