WARTOS

INFO SELEB

MUSIK

TIPS

BUDAYA

PASUNDAN EVENT

» » ANGKOT JEUNG OJEG







Di hiji jalan aya angkot jeung ojeg silih siap.
Duanana katinggali pada-pada napsu hayang nyusul.
Nepi ka hiji pengkolan duanana eureun sakaligus.
Supir angkot kaluar tina mobilna, bari langsung sosorongot ka tukang ojeg,
"Kunaon ari anjeun ngudag-ngudag kuring?"
"har...Ari nari anjen, kunaon ngudag-ngudag kuring oge?", jawab tukang ojeg.
"kuring mah diudag pulisi", ceuk supir angkot.
"kuring oge," jawab tukang ojeg.
( odenpasundan@yahoo.co.id )

«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post