WARTOS

INFO SELEB

MUSIK

TIPS

BUDAYA

PASUNDAN EVENT

» » ALAMAT PALSU

Aya nungamen hareupeun imah ki camat manehnah nyanyi dangdut?
Kesana kemari mencari alamat ……
Trin- tring!......
Namun yang kutemui bukan dirinya
Sayang…..yang kuterima alamat palsuuuuuu………..
Ki camat keur di jero imah ,nu ker ngaluarkeun cak-cak dina gelas kopi,ngajorowok:
‘’mantak na atuh ,ari meuli alamat teh tong nu abal-abal,meuli alamat nu make hologram
Kajen mahall saeutik tapi puguh,,,,,!!
Nu ngamen diluar ngereunkeun nyanyina bari molohok…!

«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post